مطالب ورزشی پزشكي  

 
 
تأثیر مصرف آب بر کاهش مصرف نمک و شکر و روغن
|

دوسوم بدن ما از آب تشکیل‌شده است و این می‌تواند تا حد زیادی اهمیت مصرف این ماده حیاتی را نشان دهد ولی یک بررسی جدید نشان داده است که مصرف بیشتر آب می‌تواند با کاهش مصرف نمک و قند و چربی موجب شود تا بتوانیم بهتر وزن بدن خود را کنترل کنیم. نتایج این بررسی که به‌توسط محققین دانشگاه ایلینویز انجام‌شده در مجله Journal of Human Nutrition and Dietetics منتشرشده است.

این مطالعه که بر روی بیش از 18 هزار تن صورت گرفته نشان داده است درصورتی‌که مصرف آب را روزی 3-1 فنجان بیشتر کنیم میزان کل دریافتی انرژی بدن ما 205-68 کالری و میزان دریافتی سدیم 235-78 میلی‌گرم کاهش میابد. همین مطالعه نشان داده است که افزایش مصرف آب به این اندازه می‌تواند میزان ورودی قند به بدن ما را 18-5 گرم و میزان کلسترول ورودی را 21-7 گرم کاهش دهد.

محققان میگویند بهترین نوشابه آب است و تا حد امکان باید از مصرف نوشابه‌های گازدار و آب‌میوه‌های صنعتی دوری کرد.



:: موضوعات مرتبط: تأثیر مصرف آب بر کاهش مصرف نمک و شکر و روغن
نویسنده : دکتر سعید بیک زاده
تاریخ : چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵
زمان : ۲:۳۲ ب.ظ
:: قلبی سالم با مصرف روزانه 3 نوبت لبنیات کم چرب
:: دانشمندان مولکول عامل اختلال حس بویایی مرتبط با بیماری کووید-۱۹ را شناسایی کردند
:: آیا فعالیت های ورزشی می تواند به مقابله بهتر با ویروس کرونا کمک نماید؟
:: دیابت و فعالیت فیزیکی
:: چهارده راه برای کاهش وزن بدون رژیم و ورزش
:: ورزش و کرونا
:: تقویت حافظه تنها با ده دقیقه فعالیت کم شدت
:: رژیم غذایی برای کاهش ام اس
:: تاثیر ورزش هوازی بر اسکیزوفرنی
:: چگونه یک قلب سالم مانع زوال عقل میشود
:: گوش دادن به موسیقی موجب میشود از ورزش بیشتر لذت ببریم
:: تاثیر کیوی بر کبد چرب
:: بهتر بخوابید تا وزن کم کنید
:: آیا چاقی مسری است ؟
:: ورزش میتواند نوع باکتری های روده شما را بهتر کند